Şirketimiz Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Türevleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ("Şirket") Yönetim Kurulu, Şirket'in 2021 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı'na çağrı kararını teşkil eden 07.07.2022 tarih ve 2022/08 numaralı yönetim kurulu kararı kapsamında kabul edilen Şirket'in 2021 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantı Gündemine, Sermaye Piyasası Kurulu'nun görüşülmesini veya ortaklara duyurulmasını istediği ek hususların genel kurul gündemine alınması ve Kurumsal Yönetim İlkeleri çerçevesinde Şirketimizin Bilgilendirme, Ücretlendirme, Kâr Dağıtım ile Bağış ve Yardım Politikaları'nın belirlenmesi sebebiyle; yukarıda belirtilen tarihte ve üyelerin katılımı ile Şirket merkezinde toplanmış ve kurul gündemi güncellenmiştir.

Devamı

2019 gerçekleşen yönetim değişikliği paralelinde, Sermaye Piyasaları Kurulu ve Ticaret Bakanlığı izinleri alınarak, faaliyet konusunu akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve akaryakıt ticareti yapmak üzere değiştiren ve kurumsal altyapısını geliştiren CASA EMTİA, yeni stratejisinin meyvelerini almaya başladı.

Devamı

Casa Emtia Ticaretten KAP’a yapılan bildirime göre sermayenin 4.900.000 TL’den 100.000.000 TL ‘ye çıkarılması kararı verildi.

Devamı

Casa Emtia Petrol Kimyevi ve Türevleri Sanayi Ticaret A.Ş’de atamalar yapıldı.

Devamı

Halka açık Karsusan’ı alarak Borsa İstanbul’a adım atan Casa Emtia, yönetimden sermaye artırımına, faaliyet alanından büyüme planlarına dikkat çeken bir şirket. Peki, hedefler neler? Kurumsal İletişim Direktörü Tanya Hazal Kaysoydu anlatıyor.

Devamı